Γεράσιμος Ανδρεάτος & Παναγιώτης Λάλεζας συνεχίζουν στα Εννέα Όγδοα 9/8 Γεράσιμος Ανδρεάτος & Παναγιώτης Λάλεζας συνεχίζουν στα Εννέα Όγδοα 9/8

Γεράσιμος Ανδρεάτος & Παναγιώτης Λάλεζας συνεχίζουν στα Εννέα Όγδοα 9/8

Αγαπημένο στέκι, τα εννέα όγδοα 9/8 , έγραψαν ιστορία στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. 
 
lalezas2Από το πάλκο του πέρασαν σπουδαίοι καλλιτέχνες και σχήματα κι έγινε σημείο αναφοράς για όσους επιζητούσαν την αυθεντική διασκέδαση. Αυτό το χειμώνα τα Εννέα Όγδοα 9/8 ανοίγουν καινούργια σελίδα. 
 
Στο Θησείο, επί της οδού Πειραιώς και Ασωμάτων, σε μια «μποέμ» περιοχή, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και ο Παναγιώτης Λάλεζας - δυο υπέροχες φωνές, δυο εξαιρετικοί καλλιτέχνες - είναι βέβαιο ότι θα φωτίσουν με το δικό τους τρόπο τη νύχτα στην πόλη, με ένα πρόγραμμα από το λαϊκό ως το ρεμπέτικο και το δημοτικό.
 
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, υπηρετεί με συνέπεια το καλό λαϊκό τραγούδι. Θα ερμηνεύσει τραγούδια τα οποία υπήρξαν σταθμοί στην καριέρα του από τη συνεργασία του με σημαντικούς συνθέτες όπως ο Βαγγέλης Κορακάκης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Άκης Πάνου, ο Παντελής Θαλασσινός και άλλοι καθώς και διαχρονικές λαϊκές επιτυχίες που άντεξαν στο πέρασμα του χρόνου και έχουν αποτυπωθεί στις καρδιές όλων μας.
 
Ο Παναγιώτης Λάλεζας δεν χρειάζεται συστάσεις. Το παραδοσιακό τραγούδι είναι η ψυχή του και οι ερμηνείες του στο δημοτικό τραγούδι αξεπέραστες. Στα εννέα όγδοα 9/8 ο Παναγιώτης Λάλεζας ο οποίος ξεχωρίζει για το βάθος της φωνής του και τις μεγάλες της δυνατότητες φέρνει τραγούδια και σκοπούς που όλοι έχουμε τραγουδήσει και χορέψει, καθώς έχουν "περάσει μέσα μας" ως βίωμα.
 
Μαζί τους οι καλές ερμηνεύτριες Ειρήνη Διαλεχτή και Ραφαέλλα Ευαγγελοπούλου. Στο κλαρίνο ο δεξιοτέχνης Θοδωρής Τασούλας.
 
Διαβάστηκε 839 φορές

 MUSICMAG | ONLINE ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Μουσικά Νέα: DJ News, Rock, Έντεχνα, Ρεμπέτικα, Λαϊκά, Hip Hop, Ethnic... Συνεντεύξεις, Προτάσεις, Παρουσιάσεις, Διαγωνισμοί, Συγκροτήματα, Καλλιτέχνες, Μουσικές Σκηνές, Συναυλίες, Αφιερώματα, Videoclip...