Ο Αργύρης Λούλατζης στον Λιόσπορο . Ο Αργύρης Λούλατζης στον Λιόσπορο .

Ο Αργύρης Λούλατζης στον Λιόσπορο .

Ο Αργύρης Λούλατζης έρχεται την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στον Λιόσπορο για να μας χαρίσει μια ξεχωριστή βραδιά.Θα ακούσουμε τραγούδια από τις δύο προσωπικές δουλειές του,καθώς και νέα τραγούδια που ηχογραφεί αυτό τον καιρό.Επίσης θα ακούσουμε διασκευές που σε ταξιδεύουν από την Θράκη και την Ήπειρο μέχρι την Κρήτη και από τον Σωκράτη Μάλαμα και τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, ως τον Γιάννη Αγγελάκα.

Αργύρης Λούλατζης:
Ο Αργύρης Λούλατζης ξεκίνησε να εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας και έπειτα της Αθήνας.
Τον Δεκέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε το τραγούδι «Ονειρομάγια» σε μορφή digital single, που ερμήνευσε παρέα με τον Χρήστο Θηβαίο και αποτέλεσε προπομπό του δίσκου, ο οποίος κυκλοφόρησε το Μάιο του 2013 με τον ίδιο τίτλο, από την Final Touch .
Ο «Αμέθυστος» , είναι το δεύτερο single του δίσκου, σε μουσική & στίχους του Αργύρη Λούλατζη , το οποίο ο τραγουδοποιός ερμηνεύει με το Μίλτο Πασχαλίδη .
Πρόσφατα κυκλοφόρησε η νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ''Κουβέντες με τους Ουρανούς'', από το οποίο θα έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε κομμάτια, ζωντανά στο Λιόσπορο.
Το ομότιτλο τραγούδι ερμηνεύει παρέα με τον Ψαραντώνη, ενώ συμμετοχή στο δίσκο έχει και ο Δημήτρης Ζερβουδάκης .Πρόσφατα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο ''Δύο Σπίρτα'' σε στίχους της Σάννυς Μπαλτζή.

Μαζί του:Δρόσος Σκυλλάς:κρουστά & Γιώργος Μιγδάνης:ηλεκτρική κιθάρα.

Ώρα έναρξης : 22.30

Διαβάστηκε 5311 φορές

 MUSICMAG | ONLINE ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Μουσικά Νέα: DJ News, Rock, Έντεχνα, Ρεμπέτικα, Λαϊκά, Hip Hop, Ethnic... Συνεντεύξεις, Προτάσεις, Παρουσιάσεις, Διαγωνισμοί, Συγκροτήματα, Καλλιτέχνες, Μουσικές Σκηνές, Συναυλίες, Αφιερώματα, Videoclip...