Θ.Κοτονιάς και Νάντης στο Θέσις 7 Θ.Κοτονιάς και Νάντης στο Θέσις 7

Θ.Κοτονιάς και Νάντης στο Θέσις 7

Ο Θοδωρής Κοτονιάς ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός της αγαπημένης επιτυχίας «Τα κλειδιά» και άλλων όπως η «άνοιξη», «ο ναυαγός», «το μπαλόνι» δίνει το μουσικό του ραντεβού στο αγαπημένο μουσικό στέκι ''Θέσις 7''.

Με αφορμή τα μουσικά του ως τώρα ''ταξίδια'' στη Κρήτη με τραγούδια όπως «το φαινόμενο του θερμοκηπίου» με τονKOTONIAS NANTIS Ψαραντώνη,τον «Έρωντα»,το πρόσφατο «Θιο» με τους έτερονήμισυ κ.α. προσκαλεί στη ''Βεγγέρα'' του τον Νάντη από την Κρήτη .
Τον λυράρη-μουσικοσυνθέτη Αλέξανδρο Αγγελάκη (Νάντη) ,
τον πρωτογνωρίσαμε στο πρώτο βραβείο διαγωνισμού Κρητικού τραγουδιού το 2007 με το ”Δοξάρια και σκαρόφτερα ” και στη μετέπειτα ως τώρα πορεία του με αγαπημένα τραγούδια όπως τη «ΤύρβΗ» , «πυρ γυνή και θάλασσα» στην συνεργασία του με τον Ψαραντώνη κ. α.

Μαζί με τον εξαιρετικό μουσικό Βασίλη Παπαδάκη στο λαούτο, θα μας ταξιδέψουν στον «κόσμο» τους όσους θα βρεθούμε στο «Θέσις 7» για μία και μοναδική βραδιά.

Τραγούδια τους αγαπημένα, από τη δισκογραφία τους αλλά και από τη Κρητική παράδοση.

Μια βραδιά λυρισμού και Κρητικοψυχεδελικών εξάρσεων!

 

 

Θέσις 7
Αγίου Φιλίππου 7, Αθήνα
(Θησείο-Μοναστηράκι)
Τηλ. 2169000790

Διαβάστηκε 1174 φορές

 MUSICMAG | ONLINE ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Μουσικά Νέα: DJ News, Rock, Έντεχνα, Ρεμπέτικα, Λαϊκά, Hip Hop, Ethnic... Συνεντεύξεις, Προτάσεις, Παρουσιάσεις, Διαγωνισμοί, Συγκροτήματα, Καλλιτέχνες, Μουσικές Σκηνές, Συναυλίες, Αφιερώματα, Videoclip...